Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΠΣ Πιερίας: Μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ ποδοσφαιριστής του Καλλιθεακού στο νοσοκομείο! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ



















Για όλους εμάς που αγαπάμε τον ποδόσφαιρο και κατ΄επέκταση τον αθλητισμό και κάθε Σαββατοκύριακο βρισκόμαστε με χαρά στους αθλητικούς χώρους, η πρώτη μας και σημαντικότερη ευχή πρίν ξεκινήσουν τα παιχνίδια




είναι να μην τραυματισθεί κανείς και να γυρίσουμε όλοι μας καλά στο σπίτι μας, τις οικογένειες και την καθημερινότητα μας.


Το χθεσινό περιστατικό στο γήπεδο του Μυλαυλάκου μας ταρακούνησε όλους, χωρίς όμως ευτυχώς όπως δείχνουν τα πράγματα να πρέπει να ανησυχούμε για τον ποδοσφαιριστή του Καλλιθεακού Νίκου Τσέλικα.


Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας της Καλλιθέας σε μια πτώση απο μονομαχία με αντίπαλο του, έπεσε άσχημα στο έδαφος και χτύπησε στον αυχένα.

Άμεσα διακόπηκε το παιχνίδι και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες απο τη  Διασωστική Ομάδα Πιερίας και με τη βοήθεια των ανθρώπων των δυο ομάδων τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Κατερίνης.







Οι γιατροί προχώρησαν άμεσα στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και κρατήθηκε τη νύχτα στο νοσοκομείο για να τον παρακολουθήσουν ενώ η αξονική που του έγινε ήταν καθαρή. Έτσι ο ποδοσφαιριστής του Καλλιθεακού, θα παραμείνει και σήμερα προληπτικά στο νοσοκομείο και θα πάρει εξιτήριο αύριο Δευτέρα για να επιστρέψει στην καθημερινότητα του.


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η γνωμάτευση των γιατρών αναφέρει μυϊκό τραύμα, το οποίο θέλει το χρόνο του ώστε να επανέλθει σύντομα στη φυσιολογική του κατάσταση ο Νίκος Τσέλικας.




Το NTAS_FANS του εύχεται ολόψυχα περαστικά, ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο με υγεία στους αγωνιστικούς χώρους.
2012 - 2016 NTAS_FANS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου