Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Αναγέννηση Σβορώνου-Ακαδημία Π.Π.Π. 0-3 ΡΕΠΟΡΤΖ Δίκαια οι νότιοι τη νίκη!






Δυσκολεύτηκε στο πρώτο μέρος η Ακαδημία αλλά στην επανάληψη έκανε πιο εύκολα τα πράγματα και πέρασε νικηφόρα από το Σβορώνο κερδίζοντας την τοπική Αναγέννηση 3-0.





Διαιτητής ο Κατσίκης με βοηθούς τον Βρούζο και την Τσικλητάρη.






Η ομάδα του Νίκου Μανίκα έχασε ευκαιρίες να πάρει το παιχνίδι με μεγαλύτερο σκορ, απέναντι σε μια Αναγέννηση που πάλεψε αλλά δεν άντεξε στην επανάληψη και δίκαια γνώρισε την ήττα από τους φιλοξενούμενους.


Προηγήθηκε στο 24΄η Ακαδημία 1-0 στο Σβορώνο επι της Αναγέννησης, σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες να προηγηθούν ή να ανταποδώσουν αλλά ο νεαρός Γαλάνης σε δυο φάσεις κράτησε την εστία του ανέπαφη.

Στο 20΄ο Γαλάνης πραγματοποίησε πολύ δύσκολη απόκρουση στην εκτέλεση φάουλ του Γούτσιου έξω από την περιοχή, κρατώντας το μηδέν στην εστία του.

Στο 24΄η Ακαδημία άνοιξε το σκορ, όταν ο Παυλίδης βρέθηκε έξω από την περιοχή και πάσαρε στον Φαρμάκα με τον τελευταίο να σκοράρει κάνοντας το 0-1.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν ότι η φάση ξεκίνησε από παίκτη που ήταν εκτεθειμένος αλλά διαιτητής και βοηθός έδειξαν σέντρα.

Στο 30΄νέα καλή απόκρουση για τον Γαλάνη, σε δυνατό σούτ που έκανε μέσα απο την περιοχή ο Στεφανίδης.

Στο 63΄ο Παυλίδης βγήκε μόνος του απέναντι στον Δούλια και πλάσαρε για να αποκρούσει στο τετ-α-τετ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.




Στο 40΄ο Δούλιας έκανε δύσκολη απόκρουση στο σούτ του Ρουμπιέ, βγάζοντας σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Στο 70΄ η Αναγέννηση έφτασε κοντά στην ισοφάριση αλλά η σέντρα του Λάιου από δεξιά πέρασε από όλους και έδιωξαν οι παίκτες της Ακαδημίας.

Στο 74΄η Ακαδημία θα διπλασιάσει τα τέρματα της όταν σε σέντρα από δεξιά ο Φαρμάκας θα σουτάρει μέσα από την περιοχή και στην προσπάθεια του να απομακρύνει ο Μπουρονίκος θα την στείλει στο βάθος των διχτύων του Δούλια.

Μαλάκος και Φαρμάκας «έκρυψαν» τη μπάλα με τον πρώτο να βγαίνει μόνος του απέναντι στον Δούλια στο 80΄και να πλασάρει άουτ.

Στο 87΄ο Μαλάκος θα εκτελέσει το κόρνερ και ο Τσιανάκας με κεφαλιά θα διαμορφώσει το τελικό 0-3.




Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ
Αναγέννηση Σβορώνου: Δούλιας, Μπουρονίκος, Τριανταφύλλου (72΄ Ταφραλής), Παπαζήσης, Σπυριδόπουλος, Παπαγεωργίου,  Σιγανός (57΄Λάιος), Στεφανίδης, Ελευθεριάδης, Γούτσιος (77΄Αλεξίου), Σαρρής,.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ
Ακαδημία Π.Π.Π.: Γαλάνης, Αγάκος (67΄Κατέλας Ν.), Κατέλας Γ., Σιαμήτρας, Μιχωλός, Τσιανάκας, Κατέλας Δ. (Παγώνης), Ρουμπιές, Μαλάκος (87΄ Καραμιχάλης), Φαρμάκας, Παυλίδης.


2012 - 2016 NTAS_FANS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου