Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Ά ΕΠΣ Πιερίας :ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ 2012 – Α.Ε ΠΟΣΕΙΔΩΝ Ν.ΠΟΡΩΝ 0-2 Σπουδαίο διπλό του Ποσειδώνα ΡΕΠΟΡΤΑΖ






Νικηφόρο πέρασμα της Α.Ε Ποσειδών Ν. Πόρων από το δημοτικό γήπεδο της Ν. Ζωής, καθώς οι «Νότιοι» επικράτησαν με σκορ 0-2 της Π.Α.Ε Ποντίων Κατερίνης στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.



Μετά την γκέλα του πρώτου παιχνιδιού, ο Ποσειδώνας του Παναγιώτη Παρασίδη πήρε το τρίποντο από την ομάδα του Γιάννη Βαρβούτη φτάνοντας τους τέσσερις βαθμούς, ενώ οι Πόντιοι με δύο ήττες παρέμειναν χωρίς βαθμό.


Ο Ποσειδώνας κατά διαστήματα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, ήταν ανώτερος σε όλες τις γραμμές και νίκησε δίκαια, σημειώνοντας από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο.
Οι Πόντιοι που Διαθέτουν νεαρούς ποδοσφαιριστές, προσπάθησαν για κάτι καλό, έβγαιναν στην επίθεση οργανωμένα, υστερούσαν όμως στην τελική τους προσπάθεια, μπροστά σε έναν αντίπαλο ο οποίος συγκαταλέγεται στα φαβορί της κατηγορίας.


ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Μόλις στο 2’ πάσα του Κυρτέγου και σουτ πλασέ από τον Γκανάβα, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.
Στο 17’ ο Κυρτέγος από καλή θέση σούταρε άουτ.

Στο 30’ διαγώνιο σουτ του Κατσαρού από θέση δεξιά, η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 36’ ο έμπειρος Κώστας Αποστολίδης με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή έγραψε το 0-1.


Στο 48’ ο Αποστολίδης τροφοδότησε τον Δημήτρη Καλαμπάκα ο οποίος βρισκόμενος μέσα στην περιοχή με θαυμάσιο φαλτσαριστό σουτ πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Στην συνέχεια οι παίκτες του Ποσειδώνα έκαναν σωστή διαχείριση του παιχνιδιού χωρίς  να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη φάση, ενώ οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 73’ με σουτ του Χούτα που το απέκρουσε ο Σαραντάκος και στη συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί, και με τον 

Καταχιώτη το σουτ του οποίου στο 90’ ήταν άστοχο από καλή θέση.

Εύκολο έργο είχε η διαιτησία του κ. Λάμπρου Παπαργυρίου με βοηθούς τους κ.κ. Δαμιανό Ευθυμιάδη και Σαλτσίδη.


ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.



Αποτέλεσμα εικόνας για Π.Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2012ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ 2012 (Γιάννης Βαρβούτης), Αλεξίου, Μπατσάρας(64’ Κλιάνης), Σαχπαζώφ, Γεωργιάδης, Μήτρας, Κατσαμάγκας Κ., Λυκούργος(64’ Καρυοφύλλης), Πέτρο, Κατσαμάγκας Π., Γκουνταμάνης(74’ Καταχιώτης), Χούτας.


Αποτέλεσμα εικόνας για Α.Ε. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΝΕΩΝ ΠΟΡΩΝΑ.Ε ΠΟΣΕΙΔΩΝ Ν.ΠΟΡΩΝ (Παναγιώτης Παρασίδης), Σαραντάκος, Γιαπιτζής, Τροΐρης, Οικονόμου, Γκανάβας(77’ Μποστάντζι), Αποστολίδης, Κυρτέγος(66’ Τσικαδέρης), Καλαμπάκας(90+1 Ταντής)

ΤΟΥ Γρηγόρης Τσαπράνης
Αρχισυντάκτης pamespor.gr


2012 - 2016 NTAS_FANS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου