Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΑΟ Κ Μηλιάς-Πρόοδος Π. Κεραμιδίου 1-1 ΡΕΠΟΡΤΖ Μοιρασιά στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος!!!



Η γκολάρα του Μανου  78' λεπτό που είχε πέραση αλλαγή έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του Πρόοδος, αλλά οι γηπεδούχοι  βρήκαν  γρήγορη απάντηση με τον Τζήκα Α. στο 84 'για το τελικό
 1-1! 










Στο πρωτο ημιχρονο φάσεις δεν υπήρχαν με τις όποιες επιθετικές προσπάθειες να προέρχονταν από ατομικές προσπάθειες.  








Στην επανάληψη η Μηλιάς μπήκε με στόχο να πιέσει αλλά οι παίκτες του επιδίδονταν σε σωρεία λαθών χωρίς να υπάρξει κάποια οργανωμένη επίθεση.

Στα υπόλοιπα λεπτά μέχρι σχεδόν το τέλος του αγώνα η αναμέτρηση ήταν ισορροπημένη δίχως σημαντικές στιγμές , με τις δυο ομάδες να προσπαθούν για το τέρμα, αλλά να μην μπορούν. Ωστόσο, ο Πρόοδος στο 78' με τον Μανου πέτυχε το γκολ άλλα η απάντηση της ισοφάρισις ήρθε γρήγορα με τηνκεφαλια απο τον  Τζήκα Α. στο 84   παίρνοντας στην υστάτη τον βαθμό της ισοπαλίας.



ΠΑΟ Κ Μηλιάς και Πρόοδος Π. Κεραμιδίου  μοιράστηκαν από ένα βαθμό σε ένα ματς που κράτησε το ενδιαφέρον από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Για την πρωτη αγωνιστικη οι ομαδες με βάση την εικόνα του αγώνα και με τις συνθήκες που παρουσιάστηκαν κατά την διάρκεια αυτού να φεύγουν ικανοποιημένοι με τον βαθμό της ισοπαλίας από μία όχι και τόσο φιλική έδρα της Μηλιας.



Σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και αφήνει ικανοποιημένες και τις δύο ομάδες.






ΠΑΟ Κ. ΜΗΛΙΑΣ :ΤΖΗΚΑΣ Ν. ΧΗΡΑΣ Π. ΓΚΟΛΙΑΣ Ε. ΑΡΓΥΡΗΣ Γ. ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΧΑΝΔΟΛΙΑΣ Δ. ΒΑΚΑΡΟΣ Χ. ΖΑΧΟΣ Χ ΤΖΗΚΑΣ Α. ΠΙΠΙΛΗΣ Α. ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ Β.






ΠΡΟΟΔΟΣ Π. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ :ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ Ν. ΤΟΣΤΣΙΔΗΣ Δ. ΤΣΙΑΜΗΣ Θ. ΚΩΣΤΙΚΙΔΗΣ Ι. ΔΟΥΡΜΟΥΣΗΣ Χ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ Ε. ΤΖΙΜΙΚΑΣ Γ. ΖΑΜΑΤΖΑΣ Θ. ΠΑΠΑΖΙΟΣ Β. ΜΠΑΤΖΩΝΗΣ Λ.










  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου