Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Α΄ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: ΓΑΣ Σβορώνου-ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 1-2. Δύσκολη νίκη τον Ποντίων!! ΡΕΠΟΡΤΑΖ














Το πρώτο ημίχρονο ήταν όλα τα λεφτά στο Σβορώνο όσον αφορά τη διαμόρφωση του σκορ, αφού όλα έγιναν στα πρώτα σαρανταπέντε λεπτά του ντέρμπι.





Η ομάδα του Γιάννη Βαρβούτη κατάφερε να προηγηθεί με 0-2 και να πάρει σημαντικό προβάδισμα από τους γηπεδούχους, όταν αρχικά ο Κατσαμάγκας στο 21΄άνοιξε το σκορ
και στη συνέχεια 5 λετπά αργότερα,  ο Κλιάνης με όμορφο σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.




 Οι ποδοσφαιριστές του Σωτήρη Ζιώγα αντέδρασαν και μείωσαν στο σκορ με κεφάλια απο τον Δαλαμήτρα στο 40΄και μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μυστρίδη.



Το παιχνίδι είχε πολύ πάθος και ένταση και είναι ενδεικτικό το στοιχείο των δεκατριών κίτρινων καρτών που έδειξε ο Ντράγκαν Νίκολιτς για να «κρατήσει» το παιχνίδι.



Θα πρέπει να αναφερθεί η πολύ καλή παρουσία του νεαρού τερματοφύλακα Ράντου των ποντίων, που πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση.







Διαιτητής ο Νίκολιτς με βοηθούς τους Ατματζίδη και Βασιλειάδη.






Αποτέλεσμα εικόνας για Γ.Α.Σ. ΣΒΟΡΩΝΟΥ

ΓΑΣ Σβορώνου (Σωτήρης Ζιώγας): Παπανικολάου, Τσιτλακίδης (60΄Καρτσαμπάς), Βούλγαρης, Σκαμπαρδώνης, Τριανταφύλλου (73΄Μαργαρίτης), Παπαδόπουλος (79΄Μοσχολούρης), Μυστρίδης, Παναγιωτίδης, Κατσάρας, Δαλαμήτρας, Δήμος.


Αποτέλεσμα εικόνας για Π.Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2012

ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης (Γιάννης Βαρβούτης): Ράντος, Κατσαμάγκας, Σαχμπάζωφ, Γεωργιάδης, Μήτρας, Πέτρο, Καταχιώτης (61΄Γκουνταμάνης), Κλιάνης, Κατσαμάγκας, Καρυοφίλης (65΄Λυκούργος), Χούτας (9΄Στίκος).
2012 - 2016 NTAS_FANS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου