Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Μ. Αλέξανδρος Τριλόφου-Μακεδονικός Ν. Εφέσου 1-3 Νικηφόρο πέρασμα για τον Μακεδονικό! ΡΕΠΟΡΤΑΖ




«Διπλό» για τον Μακεδονικό μέσα στον Τρίλοφο










Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του και πρώτη… εντός γηπέδου πήρε σήμερα ο Μακεδονικός Ν. Εφέσου, καθώς επικράτησε του Μέγα Αλέξανδρου μέσα στον Τρίλοφο με 3-1.

Η ομάδα της Νέας Εφέσου ξεκίνησε ιδανικά τον αγώνα και ήδη στο πρώτο δεκάλεπτο πήρε διαφορά δύο τερμάτων. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Κώστας Μπαλαμπάνης με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ και στο 10’, ο ίδιος παίκτης, με τον ίδιο τρόπο, έκανε το 0-2.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 στο 34’ όταν Χριστοφορίδης και Σαφέτης έπαιξαν ωραία το ένα-δύο και ο τελευταίος με ένα… περίεργο ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χατζειπίδη.

Στο 57’ ο τερματοφύλακας του Μακεδονικού τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Νίκο Μανουτζόπουλο. Δύο λεπτά μετά, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Κάτσι μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χριστοφορίδης, όμως ο Μανουτζόπουλος απέκρουσε κρατώντας το 1-2.

Ο Μακεδονικός κλείδωσε τη νίκη του στο 80ο λεπτό όταν ο Χάρης Ξενόπουλος με ένα πολύ ωραίο σουτ από τα 25 μέτρα, «κρέμασε» τον Στεργιούλα διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.


Διαιτητής: Παραδεισόπουλος
Βοηθοί: Σεσέντος, Χαλκίδης



ΜΕΓ. ΑΛΕΞ. ΤΡΙΛΟΦΟΥ: Στεργιούλας, Ντερβισάι, Μαυρίδης, Παπαδόπουλος, Μούστα, Ευγενειάδης (34’ Κ. Παππας), Τσενικογλου, Μουλάς (75’ Κατερτζής), Ελενίδης (62’ Κ. Παππας), Σαφέτης, Χριστοφορίδης.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Ν. Εφέσου

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Ν. ΕΦΕΣΟΥ: Χατζειπίδης (57’ Μανουτζόπουλος), Α. Πριόνας, Κάτσι (83’ Χατζηιωάννου), Κυριακίδης (46’ Παπαθεοχάρης), Κ. Πριόνας, Μπαλαμπάνης, Χριστίδης, Πουλικίδης, Μαλιώρας, Κουλανδρέτσος (52’ Κοσκινάς), Ξενόπουλος.

2012 - 2016 NTAS_FANS




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου