Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Μακεδόνες Πιερίων-Ταύρος Ελάφου 0-1 Αφηνιασμένος ...Ταύρος στα Πιέρια! ΡΕΠΟΤΑΖ




Τη νίκη πανηγύρισε μετά από πέντε σερί αρνητικά
αποτελέσματα ο Ταύρος Ελάφου, καθώς επιβλήθηκε των Μακεδόνων Πιερίων  0-1 μέσα στη Ρητίνη με γκολ του Νίκου Σουρλόπουλου στο 35ο λεπτό, σε αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής της Β΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Ο Ταύρος που ενισχύθηκε σημαντικά μετά την έλευση του Χρήστου Βελώνη, ήταν πιο ουσιαστικός και πήρε παλικαρίσια και δίκαια την πολύτιμη νίκη, έφτασε τους εννέα βαθμούς και σίγουρα με διαφορετική φιλοσοφία και στόχους, ατενίζει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον του.

Οι γηπεδούχοι του Κοσμά Ζαζόπουλου έπαιξαν χωρίς δύο βασικά τους στελέχη και αυτό τους κόστισε, παρότι είχαν δύο δοκάρια και την φλύαρη κατοχή της μπάλας. Είναι καλή και έμπειρη ομάδα, η οποία σιγά σιγά θα βρεί το δρόμο της και θα επανέλθει στις επιτυχίες.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ
Στο 12΄ η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Δεληγιαννίδη Χ. έπειτα από την εκτέλεση φάουλ του Ζάχου εκτός περιοχής.

Στο 30΄ ο  νεαρός Καραγκιοζίδης έκανε τη σέντρα, η καρφωτή κεφαλιά όμως του Γεωργαντά Α. από θέση βολής πέρασε λίγο άουτ.

Στο 35΄ γκολ 0-1! Ο Νίκος Σουρλόπουλος με προβολή έδωσε τη νίκη στην ομάδα του,  καθώς βρέθηκε στην πορεία της μπάλας μετά την  απευθείας εκτέλεση φάουλ του Διαμαντόπουλου.

Στο 72΄ καλό σουτ του Τζήκα έξω απο την περιοχή, απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Δεληγιαννίδης Χ.

Στο 77΄ σέντρα σουτ του Χρυσόπουλου από θέση δεξιά, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του γκολκήπερ του Ταύρου και έφυγε άουτ.

Άριστη η διαιτησία του κ.  Κώστα Λαφατζή με βοηθούς την κα.  Ιωάννα Μπουλούμη και τον κ.  Αλέξανδρο Κουκοβίτη.

Παρατηρητής του αγώνα ήταν ο κ.  Παναγιώτης Τερζόπουλος.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΙΕΡΙΩΝ Μιχαηλίδης, Κουτλουμπάσης Κ., Γκόλιας, Χανδόλιας, Μπιτόπουλος (46΄ Χρυσόπουλος), Παγωνίδης, Χασιάκης, Τζήκας (81΄ Σιασόπουλος), Βασιουρής, Ζάχος (71΄ Σιδέρης Γ.), Κουτλουμπάσης Π. (84΄ Μακρής).


ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ Δεληγιαννίδης Χ., Λιανός, Σουρλόπουλος (57΄ Ψαριάης), Μουρατίδης, Παπαγιαννόπουλος Δ., Γεωργαντάς Σ., Μέϊα, Διαμαντόπουλος (70΄ λτ  Μαρκάτης), Μπανάβας, Καραγκιοζίδης (89΄ Χαιρεκάκης), Γεωργαντάς Α. (46΄ Κοσμίδης).
Τσαπράνης Γρηγόρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου