Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Νέο τραγούδι: Αντώνης Ρέμος – «Μπορεί να βγω»



Αντώνης Ρέμος - Μπορεί να βγω
Ο Αντώνης Ρέμος όπως γνωρίζαμε ηχογραφεί το νέο του δίσκο και πλέον μας παρουσιάζει το τρίτο κατά σειρά single-προπομπό του!
Μετά τη σαρωτική επιτυχία του «Τα Σάββατα» και του «Η αγάπη έρχεται στο τέλος»,  ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι έρχεται από τον Αντώνη Ρέμο. «Μπορεί να βγω», σε μουσική Μάνου Πυροβολάκη και στίχους Νίκου Μωραϊτη, το τρίτο single-προπομπός του νέου album του Αντώνη Ρέμου που θα κυκλοφορήσει το Μάϊο από τη Heaven.

ΚINHTΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

ΚINHTΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ«Μπορεί να βγω, μπορεί να μπω, μπορεί να φύγω και να ξαναρθώΜπορεί σε εσένα να ανοιχτώ, μπορεί στον εαυτό μου να κλειστώΜη μου ζητάς να ορκιστώ, σε αυτόν τον χύμα κόσμο εγώ που ζωΠώς θες να πω, για πάντα σ’ αγαπώ»
Ένα τραγούδι συντονισμένο στην εποχή μας, την εποχή της αβεβαιότητας, της ανασφάλειας και των αντιφάσεων. Ο Μάνος Πυροβολάκης, με  την κριτική λύρα του και την ερμηνεία του, βάζει τη δική του σφραγίδα στη μεγαλύτερη επιτυχία του καλοκαιριού.
«Μπορεί να βγω». Ένα uptempo τραγούδι που θα απογειώσει την διάθεσή μας. Η νέα μεγάλη επιτυχία του Αντώνη Ρέμου έρχεται από τη Heaven Music!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου