Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Ματώνει φέτος ο Π.Α.Ο Κάτω Μηλιάς


 «Ραντεβού» με την ατυχία έχει ο Π.Α.Ο Κάτω Μηλιάς στην φετινή χρόνια όπου είχε τα προβλήματα εξαρχής με έλλειψη παιχτών και κακής διοίκησης ήρθαν και μπήκαν αλλά ποιο σοβαρά θέματα οπός η παραίτηση του προπονητή που τόσο καιρό μόνος του πάλευε να κάνει ομάδα αυτό το αχούρι και οι τραυματισμοί σημαντικών παικτών της ομάδας.    







 Στην αναμέτρηση με Ελπίς Ανδρομάχη και ακόμα σχεδόν στην αρχή του πρωταθλήματος στην 5η αγωνιστική, ο Ντασίοπουλος Κ. αμυντικό χαφ τραυματίστηκε και όπως αποδείχθηκε το πρόβλημά του είναι αρκετά σοβαρό για ποιο  συγκεκριμένα, υπέστη ζημιά στο αριστερό γόνατο ρήξη πλάγιου  σύνδεσμο.
Πρακτικά και με δεδομένο ότι  δεν υπολογιζόταν από την τεχνική ηγεσία της Μηλιάς η σεζόν έλαβε τέλος για τον πρώην παίκτη του Αετού Καρύων.

 Μετά από έξι αγωνιστικές με τον Δια Άγιου Δημήτριου ο Π.Α.Ο είχε έναν ακόμα σοβαρό τραυματισμό ενός εξίσου σημαντικού παίχτη τον Μαλάμος Δ. κεντρικό μέσο, όπου υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου γόνατος, όπου είναι σοβαρός τραυματισμός και δεν θα μπόρεση να αγωνιστή αυτήν την χρόνια.      

   
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίχτες του Π.Α.Ο. Κάτω Μηλιάς δεν είναι  και στην καλύτεροι περίοδο σε θέμα τραυματισμών  και κόκκινες κάρτες, αλλά ούτε ψυχολογικά ανεβασμένη λόγο  τις κακής ποριάς τις ομάδος τους.      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου