Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Γέμισαν τα μαγαζιά από κόσμο ανήμερα των Χριστουγέννων


Από ζεστασιά και αρώματα γέμισαν οι δρόμοι της Κατερίνης, με τον κόσμο να δίνει ζωή στο κέντρο από το απόγευμα και μετά, σε μία πόλη που πριν λίγη ώρα έμοιαζε αδειανή.



Οι Κατερινιοτες μετά το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο τραπέζι, με τη γεμιστή την γαλουπούλα, το κατσικάκι στον φούρνο και όλες τις υπόλοιπες χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, άφησαν για λίγο την οικογενειακή τους θαλπωρή και ξεχύθηκαν στο κέντρο της πόλης για καφέ και ποτό, γεμίζοντας τα καταστήματα εστίασης.




Η πόλη, έτσι, απέκτησε και πάλι ρυθμό σε μία μέρα αργία που είναι συνυφασμένη με την ζεστασιά του σπιτιού και το οικογενειακό κλίμα, αλλά και με την διασκέδαση και το εορταστικό πνεύμα που χαρακτηρίζει όλα γύρω μας, την ημέρα των Χριστουγέννων.


Η Κατερίνη είναι γιορτινή, όπως και οι καρδιές μας και αυτές οι μέρες θέλουν λίγη διασκέδαση παραπάνω πέρα από την ζεστασιά του σπιτιού, πάντα σε ένα γιορτινό κλίμα που τελικά μπορεί και υπερνικά ακόμα και αυτή την λεγόμενη μελαγχολία των γιορτών που πιάνει ορισμένους από εμάς.




ΧΡΟΝΙΆ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ Η ΟΜΆΔΑ ΤΟΥ NTAS_FANS ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ 
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Ας περάσουμε λοιπόν όλοι καλά και ας μοιράσουμε αγάπη και αγκαλιές στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Γιατί όλα γύρω μας, εδώ στην Κατερίνη  αυτές τις μέρες, είναι Χριστούγεννα…

2012 - 2016 NTAS_FANS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου