Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Κύπελλο ΕΠΣ Πιερίας: Θερμαϊκός Κορινού-ΑΕ Καρίτσας 1-1 (κ.α) 1-3 τελικό στην παράταση ΡΕΠΟΡΤΑΖ




                       Αποτέλεσμα εικόνας για ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ1-1 (κ.α) 1-3       





Ήταν πραγματικό ντέρμπι το παιχνίδι κυπέλλου στον Κορινό με τον γηπεδούχο Θερμαϊκό και την ΑΕ Καρίτσας να διεκδικούν στα ίσια την πρόκριση και την είσοδο στους ημιτελικούς της διοργάνωσης.
Ο Θερμαϊκός πιστοποίησε την φοβερή του πορεία στην Β΄κατηγορία δείχνοντας ότι δικαιολογημένα είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα απέναντι σε μια ΑΕΚ της οποίας η ποιότητα δεν αμφισβητήθηκε αγωνιστικά σε κανένα σημείο της συνάντησης.

Με δυο στόπερ ο Θερμαϊκός τους Μάκη Μαυρίδη και Αντωνιάδη, από δεξιά τον Τάκη Μαυρίδη, από αριστερά τον Τσέρκα στην αμυντική γραμμή του Ρούλη Παπαδόπουλου.
Αμυντικά χαφ οι Σπανός και Χνούδας, μπροστά τους οι Παπαδόπουλος, Βαλάντης και Αστέρης Κατσιούλης και κορυφή ο Ζαπουνίδης.

Το κεντρικό δίδυμο της ΑΕΚ με Ευθυμιάδη και Τζιάμας, δεξιά στην άμυνα ο Ευαγγελόπουλος, αριστερά ο Αετός, στον άξονα αμυντικά χαφ οι Τσιλιμίγκας και Ελισιάδης, μπροστά τοτς Τρικαλόπουλος, Μητράκας και Ανέστης Μαυρίδης και κορυφή στην επίθεση ο Ταρασιάδης για την ομάδα του Σάκη Λιάγκα.

Στο 21΄ακυρώθηκε γκολ του Παπαδόπουλου ως οφσάιντ για λογαριασμό του Θερμαϊκού Κορινού.
Στο 37΄φοβερό σουτ του Ταρασιάδη θα βρεί το οριζόντιο δοκάρι του Δημητρίου και θα απομακρυνθεί από τους αμυντικούς του Θερμαϊκού.

Στις καθυστερήσεις του 1ου μέρους και από εκτέλεση κόρνερ η ΑΕΚ απέιλησε για να πάρει κεφάλι στο σκορ αλλά οι αμυντικοί έδιωξαν σουτ του Μητράκα από κοντά.
Έτσι τελείωσε το ημίχρονο και μπήκαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη μπήκαν καλά και οι δυο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 61΄ο Μαυρίδης θα ανοίξει το σκορ, όταν θα πλαγιάσει από δεξιά ο Ταρασιάδης και θα δώσει έτοιμο γκολ στον συμπαίκτη του. Αυτός δε θα αστοχήσει και θα κάνει το 0-1 για την ΑΕΚ.
Στο 76΄η ομάδα της Καρίτσας θα έχει ευκαιρία για το 0-2 σε αντεπίθεση της με τον Ταρασιάδη που θα ξεφύγει από δεξιά και θα σουτάρει για να βρεί η μπάλα στο αριτερό κάθετο δοκάρι του Δημητρίου. Νωρίτερα οι επιθετικοί του Θερμαϊκού δεν συνεννοήθηκαν καλά και έχασαν την ευκαιρία να βγούνε απέναντι στον Τσιλεγκερίδη με καλές προοπτικές όταν άφησε ο Ζαπουνίδης τη μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του αλλά εκεί δεν ήταν κανένας συμπαίκτης του.

Στο 81΄πολύ καλή ενέργεια του Ανέστη Μαυρίδη και σουτ του Τρικαλόπουλου θα αποκρούσει εντυπωσιακά ο Δημητρίου.



Στις καθυστερήσεις ο Θερμαϊκός θα σκοράρει, θα μπεί στο παιχνίδι και θα το πάει στην παράταση. Σε σέντρα σουτ απο αριστερά, η μπάλα θα βρεί σε χέρι αμυντικού και ο Τάσος Ασλανίδης θα δείξει το σημείο του πέναλτι. Ο Ζαπουνίδης δε θα αστοχήσει κι έτσι θα οδηγηθούμε στην ημίωρη παράταση.

Στο 102΄νέα εντυπωσιακή απόκρουση του Δημητρίου σε γυριστό σουτ του Τρικαλόπουλου και πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης ο Θερμαϊκός έμεινε με 10 παίκτες αφού αποβλήθηκε ο Αντωνιάδης με κόκκινη κάρτα σε αψιμαχία που είχε με αντίπαλο ποδοσφαιριστή.

Στο 106΄ο Θερμαϊκός έφτασε κοντά στην ανατροπή αλλά ο Τσιλεγκερίδης είπε όχι στον Γιάννη Παπαδόπουλο που βγήκε απέναντι στον τερματοφύλακα της ΑΕΚ.

Ο Μαυρίδης σε δυο φάσεις καθάρισε την πρόκριση για την ΑΕ Καρίτσας αφού τόσο στο 109΄όσο και στο 112΄βρήκε δίχτυα στα τελειώματα του και διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Διαιτητής ο Ασλανίδης
Βοηθοί Βρούζος και Γιαμούζης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Αποτέλεσμα εικόνας για ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ

 (Ρούλης Παπαδόπουλος): Δημητρίου, Μαυρίδης Τακ(67΄Πεΐδης)., Τσέρκας, Μαυρίδης Μ.(78΄Πολυτίδης), Αντωνιάδης, Σπανός, Παπαδόπουλος Γ., Χνούδας, Κατσούλης Βαλ.(46΄Βαρμάζης), Κατσούλης Αστ., Ζαπουνίδης


 (Σάκης Λιάγκας): Τσιλεγκερίδης, Ευαγγελόπουλος, Αετός  (90΄Σαμαράς), Τζιάμας, Ευθυμιαδης, Τσιλιμίγκας, Μητράκας (78΄Δελαβερίδης), Ελισιάδης, Τρικαλόπουλος, Ταρασιάδης (85΄Παρλάτζας), Μαυρίδης Αν.

2012 - 2016 NTAS_FANS



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου