Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Ποδαρικό με νίκη 3 -2 ο Παμβριακός κόντρα στον Εθνικό Νεας Τραπεζούντας ΡΕΠΟΡΤΑΖ


Την πρώτη της νίκη πέτυχε Νεος  Παμβριακος, που επικράτησε με 3-2 στην έδρα της, σε αγώνα για την 1η αγωνιστική της Γ΄ Ερασιτεχνικης. 



Με το δεξί άρχισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα ο Παμβριακός. Το συγκρότημα του Δημήτρη Μητση μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα, και μόλις στο 2΄ ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Στραβογιαννη Ν., ο Καραμελιος Α. εκμεταλλέυτηκε την ανύπαρκτη άμυνα  και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον  Παμβριακός. 
 Έπειτα από την εξέλιξη αυτή οι γηπεδούχοι  έχοντας την ψυχολογία με το μέρος τους, πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο και στο 7΄ κατάφεραν να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους, με τον Δαλακας Ι. 


Οι παίκτες της Νεα Τραπεζούντας μείωσαν  στο 17' λεπτό με σουτ του Παπαδόπουλο Β. 
Η απάντηση όμως ήρθε γρήγορα για την Βρια στο 22' λεπτο απο τον Βαρμαζη Ι. με μια δύσκολη προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφωνοντας το σκορ   
                      3-1 υπέρ τον γηπεδούχον.   


 Από το σημείο εκείνο και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, εξέλιξη που όπως ήταν φυσιολογικό για τέτοιου επίπεδου, με συνέπεια το υπάρχον σκορ να μείνει ως έχει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 72΄ η ομάδα του Εθνικου , κατάφερε να μειώσει σε 3-2 χάρη  του  Αραβιδης Γ.


Παρά την ήττα,ο ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑΣ έδειξε πολύ καλή εικόνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσε να είχε φτάσει στην ισοφάριση, με τις ευκαιρίες που έχασε. Δυο δοκάρια για τον ΝΕΟΣ ΠΑΜΒΡΙΑΚΟΣ, με τον Δαλακας Ι.  να μην μπορεί να νικήσει σε δυο τετ α τετ τον Αγοραστο Ν.

Το αποτέλεσμα ηταν δίκαιο και με συνδυασμό της πολύς καλής διατισιας του Κ. Ντασιοπουλο και τους βοηθούς .


Διαιτητής ο Ντασιοπουλος με βοηθούς τους Στικος  και Χαλκιδης Β.



Οι συνθέσεις των ομάδων



Νεος  Παμβριακος


ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Ν. ΝΑΤΣΙΟΣ Κ. ΒΑΡΜΑΖΗΣ Ι. ΚΑΡΑΜΕΛΙΟΣ Α. ΤΑΚΟΣ Σ. ΒΑΙΝΑΣ Γ. ΣΙΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Δ.(69΄ΤΣΑΤΣΟΣ Δ.) ΣΤΡΑΒΟΓΙΑNNΗΣ Ν. (69' ΜΠΑΝΑΒΑΣ Γ.)  ΝΑΤΣΙΟΣ Ν. ΔΑΛΑΚΑΣ Ι. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Β.(85' ΤΣΑΤΣΟΣ Δ.) 




ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑΣ

ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ Ν. ΤΕΡΖΙΔΗΣ Π. ΠΕΤΡΙΔΗΣ Σ. (43' ΜΗΤΡΟΥ Ν.) ΛΥΚΙΔΗΣ Α. ΜΟΥΚΑΣ Ν. MYSTAFA AN.( 31 ΜΙΧΑΙΛΙΔΗΣ Α.) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Β. ΣΕΡΑΦΗΣ Σ.(16' ΤΟΥΛΙΚΑΣ Δ.)  ΜΕΛΑΣ Ι. ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Γ. ΑΡΑΒΙΔΗΣ Γ. 





http://ntasfan.blogspot.gr/2016/10/3-1.html




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου