Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Στο 0-0 έμειναν ΜΑΣ Καλλιθεακός και Πίνδος Α. Αγιάννης.



6η Αγωνιστική



ΜΑΣ Καλλιθεακός – Πίνδος Α. Αγιάννη 0-0

kallithea_aagiannis


Χωρίς νικητή έληξε η σημερινή απογευματινή αναμέτρηση για την 6ηαγωνιστική της Β΄ΕΠΣ Πιερίας ανάμεσα στον Καλλιθεακό Καλλιθέας και τηνΠίνδο Α. Αγιάννη στο γήπεδο της Καλλιθέας.




Δεν μπόρεσαν να σκοράρουν οι δύο ομάδες σε ένα γενικά μέτριο παιχνίδι που όμως σημαδεύτηκε από δυο αποβολές, μία για κάθε ομάδα και δη των αρχηγών των δυο ομάδων. Συγκεκριμένα στο 30΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο αρχηγός της ομάδας της Καλλιθέας Σπυριδωνίδης  για λεκτική αντιπαράθεση με φιλάθλους ευρισκόμενους εκτός του αγωνιστικού χώρου, ενώ στο 45΄αποβλήθηκε με κόκκινη ο ποδοσφαιριστής Κυραλίδης και αρχηγός της Πίνδος Α. Αγιάννη  για επικίνδυνο μαρκάρισμα αντιπάλου από πίσω.


Διαιτητής: Κώστας Λαφατζής, Βοηθοί: Χρυσάνθη Μπλέτσιου, Ελένη Κορινιώτη


 
Καλλιθεακός Καλλιθέας: Καρασκόρδας, Δημητριάδης, Φασούλας, Λαζαρίδης, Μαυρόπουλος, Μπαμπέτας, Κοσμάς, Μιχαλόπουλος (60΄Μόχλας), Βογιατζής (67΄Τσέλικας), Ελευθεριάδης (85΄Κεραμιδιώτης), Σπυριδωνίδης





Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΙΝΔΟΣ Α. ΑΓΙΑΝΝΗ




Πίνδος Α. Αγιάννη: Σιούντας, Ιωαννίδης, Διαμαντόπουλος, Μαντζόλης, Παπαργυρίου, Κατσαβάκης Ν (46΄Σιδηρόπουλος), Παρμακτσίδης, Σοφιανίδης (65΄Γρηγοριάδης), Κατσαβάκης Γ), Κυραλίδης, Καλαιτζής (80΄Τσιβαλίδης)


2012 - 2016 NTAS_FANS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου