Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Μακεδόνες Πιερίων: Ανακοίνωση για την διαιτησία του αγώνα Νέος Παμβριακός - Μακεδόνες Πιερίων



Η διοίκηση μας, νεαρή σε θητεία αλλά και ηλικία αυτά τα λίγα χρόνια που ασχολείται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, δεν θέλησε ποτέ να διαμαρτυρηθεί δημόσια για κάποια διαιτησία, παρόλα τα σφυρίγματα που είδαν τα ματάκια μας κατά καιρούς. 



Η διαιτησία όμως του κυρίου Σταφίδα και των βοηθών του στο παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Νέο Παμβριακό δεν έχει προηγούμενο

και κατά συνέπεια μας αναγκάζει να βγάλουμε αυτή την δημόσια ανακοίνωση, καθώς αντιλαμβανόμαστε ότι η μέχρι τώρα στάση μας από κάποιους λογίζεται ως αδυναμία ή αγαθότητα.


Ο κύριος σταφίδας λοιπόν και οι βοηθοί του κατάφεραν με τις αποφάσεις τους να εκνευρίσουν όλους τους παρευρισκόμενους στο γήπεδο της Βρύας, γηπεδούχους και φιλοξενούμενους. Κατάφερε να αποβάλει δύο ποδοσφαιριστές, έναν από κάθε ομάδα, χωρίς κανείς από τους παρευρισκόμενους να καταλάβει τον λόγο, ενώ την ίδια στιγμή αντιαθλητικά, και επικίνδυνα για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών μας, μαρκαρίσματα περνούσαν ατιμώρητα.

Ο ήχος από την κλοτσιά αμυντικού της αντιπάλου ομάδας εντός της περιοχής, καταφανέστατο πέναλτι, ακούστηκε μέχρι τα γραφεία της επιτροπής διαιτησίας, αλλά η αντίδραση του κυρίου Σταφίδα ήταν η γνωστή εκνευριστική κίνηση του χεριού του (παίζεται), όπως άλλωστε και σχεδόν σε κάθε άλλο δολοφονικό μαρκάρισμα των αντιπάλων μας, μερικά εκ των οποίων έγιναν μπροστά στα μάτια του βοηθού Κωτούλα του οποίου ο ρόλος μάλλον, ήταν διακοσμητικός, γιατί αλλιώς δεν εξηγείτε πως δεν τα είδε τίποτε από αυτά, αλλά ούτε και την άσεμνη χειρονομία με υψωμένο το χέρι νεαρού παίκτη του Παμβριακού προς τον κόσμο της ομάδας μας.  


  Η διαιτητική τριάδα αποδείχθηκε “λίγη”, σε έναν αγώνα που μπορεί να είναι Γ΄ Ερασιτεχνικής, για κάποιους από εσάς δηλαδή μικρής σημασίας, αλλά έχει τις ιδιαιτερότητες του και για εμάς ήταν πολύ σημαντικός, πράγμα που κάποιοι από ότι φαίνεται δεν συμμερίζονται. Οι αποφάσεις τους μας στέρησαν την νίκη και κατά συνέπεια πολύτιμο έδαφος από το κυνήγι της ανόδου.




    Σε όλη την διάρκεια του δύσμοιρου αυτού πρωταθλήματος της Γ΄ κατηγορίας, φετινού αλλά και προηγούμενων, υπομείναμε διαιτησίες νεαρών διαιτητών που ορίζονται, για να μάθουν όπως μας λένε, αλλά τους υπομείναμε. Ο συγκεκριμένος διαιτητής όμως μόνο μικρός ή άπειρος δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι ή εκτός αν αυτό ισχύει, οπότε θέλουμε να πιστεύουμε ότι η διαιτησία του, οφείλετε απλά σε ανικανότητα και όχι σε εντεταλμένη υπηρεσία…
   Παρόλα αυτά εμείς σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε το κυνήγι της ανόδου με όποιες πιθανότητες μας έχουν απομείνει όσο και αν κάποιοι δεν το θέλουν αυτό… 


Το Δ.Σ. της ομάδας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου