Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Απαράδεκτο γεγονός στα γήπεδα της Πιερίας. Παίκτης γρονθοκόπησε διαιτητή!


ΟΡΦΕΑΣ ΦΩΤΕΙΝΩΝ      -   ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΗΣ  0-1 (διεκόπη


           



Ένα απαράδεκτο και αποτρόπαιο για τα δεδομένα του Πιερικού ποδοσφαίρου συμβάν έλαβε χώρα στο γήπεδο των Φωτεινών και τον παιχνίδι του τοπικού Ορφέα με τον Απόλλων Ράχης.

Ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων έχασε τον αυτοέλεγχο του και γρονθοκόπησε τον διαιτητή της αναμέτρησης Τάσο Σκαμπαρδώνη, με αποτέλεσμα να διακοπεί το παιχνίδι.
Τέτοιες ενέργειες γυρίζουν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω και σίγουρα το περιστατικό δεν τιμάει κανέναν απο όλους εμάς που αγαπάμε και ασχολούμαστε με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην περιοχή μας.

Πολύ περισσότερο τον παίκτη του Ορφέα...

Η ΕΠΣ Πιερίας εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό:

"Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Πιερίας Δημήτρης Ελευθεριάδης και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο καταδικάζουμε με τον ποιο έντονο τρόπο και εκφράζουμε

τον αποτροπιασμό μας για την άνανδρη επίθεση που δέχθηκε ο διαιτητής κ. Σκαμπαρδώνης, κατά τη διάρκεια του αγώνα του πρωταθλήματος της Γ΄ κατηγορίας μεταξύ των ομάδων «ΟΡΦΕΑΣ» Φωτεινών – «ΑΠΟΛΛΩΝ» Ράχης.
Εκφράζουμε την συμπάθεια και τη συμπαράσταση μας προς τον κ. Σκαμπαρδώνη και τους βοηθούς του και καλούμε όλες τις υγιείς δυνάμεις του Πιερικού Ποδοσφαίρου να περιφρουρήσουμε το άθλημα.
Ανοχή σε πράξεις βίας εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων δεν θα υπάρξει."

                     Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                    Ο Γ. Γραμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου