Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Δίας Α. Δημητρίου-Μύτικας Λεπτοκαρυάς 4-2 Αγγλικό σκορ στον Άγιο Δημήτριο! (φωτο)


Ένα πολύ καλό παιχνίδι από τις 2 ομάδες στο γήπεδο του Αγίου Δημητρίου με 6 γκολ κ πολλές φάσεις. Το ξεκίνημα του αγώνα βρήκε την ομάδα του ΜΥΤΙΚΑ να κάνει τις πρώτες φάσεις στην περιοχή του ΔΊΑ με τους γηπεδούχους να αναλαμβάνουν τις πρωτοβουλίες των κινήσεων μετά το 10λεπτο όπου άρχισαν να πιέζουν την εστία του Κατελα.



Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 31' ο Ζερβας Α. με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή. Στο 36' ο Μανικας με απ ευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0 το οποίο ήταν σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη η ομάδα του ΔΊΑ δεν άφησε περιθώρια και στο 47' με το δεύτερο απ ευθείας φάουλ ο σπεσιαλίστας στα στημένα Μανικας έκανε το 3-0.





Στο 55 ο Kryemadhi βγήκε στην κόντρα αντεπίθεση πίσω απ την άμυνα του ΔΊΑ 
και μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα μείωσε εύκολα σε 3-1.
Το παιχνίδι συνεχίστηκε με καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις για γκολ αναγκάζοντας τους Παπανικολάου κ Κατελα σε αρκετές επεμβάσεις.
Στο 81' έπειτα από λάθος αντίδραση του τερματοτφύλακα και των αμυντικών του ΜΥΤΙΚΑ σε εκτέλεση κόρνερ ο Ζερβας Δ. βρέθηκε μόνος του μπροστά στην εστία και με κεφάλια εξ επαφής έκανε το 4-1. Στο 85' για μερικά χιλιοστά έχασε το χατ τρικ ο Μανικας αφού το φάουλ του σταμάτησε στο δοκαρι.
Στο 90' το τελικό έγραψε με το δεύτερο του γκολ ο Kryemadhi με απ ευθείας φάουλ.



Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ. Νικόλιτς, Πετσί, Χαλκίδης Β.

ΔΙΑΣ:
(Τριαντάφυλλου, Μανικας) Παπανικολάου Στ. Κάτσιγιαννης Δ. Καιμακαμης, Μπαλαρης, Κυπαρισσης, Παλιαρουτας, Τσαουσης, Παπανικολάου Δανιήλ, Κατσαβακης, Ζερβας, Μανικας/Καρακουσης, Κυπαρισσης Δ, Κάτσιγιαννης Κ. Βαλτασαρης Ν. Μανικας Αν. Παπανικολάου Ν. Ζερβας Δ.

ΜΥΤΙΚΑΣ:
(Γαριφυλλου, Χατζηιωάννου)Κατελας, Γεροθανασης, Παπαδόπουλος, Μπακάλης, Γρεβενης, Σιάμητρας, Μπατζελας, Μάκρης Αν. Ελεζι, Κουρατι, Kryemadhi/ Χεδας, Ζηνελης, Κατελας Θ. Καζαμίας, Μπακάλης Σ. Musaraj.


Απο Δία Αγ. Δημητρίου

2012 - 2018 NTAS_FANS



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου