Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Ταύρος Ελάφου-Δόξα Μοσχοχωρίου 2-3 Γράν-γκινιόλ συνάντηση στην Έλαφο!

Νικηφόρα πέρασε από  την Έλαφο η Δόξα Μοσχοχωρίου
καθώς επικράτησε του Ταύρου 3-2 με ολική ανατροπή,  σε αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ Ερασιτεχνικής  κατηγορίας. Η ομάδα του Σωτήρη Παπαγιαννόπουλου που βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στις αρχές της επανάληψης, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα, και κόντρα στη ροή του παιχνιδιού  πέτυχε τρία τέρματα με παίκτη λιγότερο στο τελευταίο 20λεπτο (αποβολή τερματοφύλακα) αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τους γηπεδούχους που ηττήθηκαν χωρίς να το καταλάβουν από τη Δόξα, η οποία στάθηκε πολύ τυχερή.Ο Ταύρος του Χρήστου Βελώνη, ιδανικός αυτόχειρας για το άδικο αποτέλεσμα, θα πρέπει να μην αναπαυτεί και η τιτάνια προσπάθεια να συνεχιστεί ώστε να εκπληρωθεί ο στόχος της παραμονής στην κατηγορία.

Μετά το στείρο 0-0  του ημιχρόνου, η επανάληψη είχε όλη η ουσία, με πέντε τέρματα και χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν,ενώ το σκορ αδικεί τον Ταύρο στο παιχνίδι όπου σκόραραν κατά της πρώην ομάδας τους οι Παπαγιαννόπουλος Σ. και Γκουτζιάνας Γ. (δις).Φάσεις και γκόλ

Μόλις στο 5΄ το πλασέ του Γκουτζιάνα Γ. το εξουδετέρωσε με τα πόδια ο Δεληγιαννίδης.

Στο 31΄ σουτ του Λιανού εκτός περιοχής, η μπάλα ενώ είχε πάρει πορεία για την εστία του Μπούτα, βρήκε το σώμα του Σουρλόπουλου και έφυγε άουτ.

Στο 34΄ φάουλ από δεξιά του Καραγκιοζίδη, ψηλοκρεμαστό σουτ του Γεωργαντά Σ. απο τη γραμμή της περιοχής, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.

Στο 35΄ ο Κοσμίδης πήρε τη μπάλα από το χώρο του κέντρου, μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε, όμως ο Μπούτας απομάκρυνε σε πλάγιο άουτ.

Στο 38΄ ο Μπούτας απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ το καλό σουτ του Κοσμίδη.

Στο 49΄ με ατομική προσπάθεια και σουτ πλασέ του Κοσμίδη έγινε το 1-0.
Στο 53΄ ο Σουρλόπουλος με σουτ έκανε το 2-0.


Στο 57΄ τετ-α-τετ και σουτ του Γκουτζιάνα Γ., απομάκρυνε ο Δεληγιαννίδης.
Στο 63΄ ο Παπαγιαννόπουλος Σ. με σουτ από τον άξονα μείωσε σε 2-1.
Στο 67΄ τετ-α-τετ  του Σουρλόπουλου ο οποίος πλάσαρε όμως άστοχα.

Στο 69΄ αποβλήθηκε ο Μπούτας με κόκκινη κάρτα, διότι σαν τελευταίος παίκτης απέκρουσε με τα χέρια εκτός περιοχής το σουτ πλασέ του Σουρλόπουλου.
Στο 87΄ ο Γκουτζιάνας Γ. με σουτ ισοφάρισε 2-2.

Στο 90΄+3΄ έγινε η ολική ανατροπή του σκορ με πέναλτι που κέρδισε ο Γκουτζιάνας Κ. σε ανατροπή του από τον Γεωργαντά Α. και που το εκτέλεσε εύστοχα ο αδερφός του Γκουτζιάνας Γ. διαμορφώνοντας το τελικό 2-3 με το δεύτερό του προσωπικό τέρμα.Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Διακουμάκος με βοηθούς τον κ. Κουτσικανίδη και την κα. Φωτιάδου.

ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ 

Δεληγιαννίδης, Μέϊα, Λιανός, Ψαριάης (66΄ λ.τ. Μπομπόλης), Παπαγιαννόπουλος Δ., Γεωργαντάς Σ., Μπανάβας, Καραγκιοζίδης (88΄ Χαιρεκάκης),Σουρλόπουλος, Κοσμίδης, Γεωργαντάς Α.

ΔΟΞΑ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ

 Μπούτας, Μέλλιος, Σκράπαλης (70΄ Σαλδής), Βανάσας, Βασιουρής, Σιαμάγκας, Παπαγιαννόπουλος Σ., Κατσαντώνης Α., Πίτλιακας (81΄Κατσαντώνης Ε.), Χωλίδης (71΄ Γκουτζιάνας Κ.), Γκουτζιάνας Γ.


Γρηγόρης Τσαπράνης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου