Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Κύπελλο ΕΠΣ Πιερίας: ΓΑΣ Σβορώνου-Ποσειδών Π.Π.Π. 0-3 Προβάδισμα τελικού ο Ποσειδώνας ΡΕΠΟΡΤΑΖ





 0 - 3   



Είχαν τις καλές στιγμές και οι δυο ομάδες στο γήπεδο του Σβορώνου με τον τοπικό ΓΑΣ και τον Ποσειδώνα να αποδεικνύουν την καλή τους πορεία και στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας ΕΠΣ Πιερίας.
Νικητής τελικά ο Ποσειδώνας που έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα για την πρόκριση στον τελικό της τοπικής μας ένωσης, αφού αυτό το 0-3 του δίνει το δικαίωμα να αισθάνεται πιο κοντά απο τους σπαίκτες του Σωτήρη Ζιώγα στην διεκδίκηση της "κούπας".
Στο 19΄θα χαθεί η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία στο παιχνίδι και ανήκει στους γηπεδούχους, όταν ο Κατσάρας θα πάρει έξω από την περιοχή τη μπάλα από τον Ναρίνογλου και θα σουτάρει δυνατά αλλά άστοχα άουτ.
Στο 29΄ο Ποσειδώνας έχασε καλή ευκαιρία με τον Καλαμπάκα να κάνει από κοντά το 0-1 για την ομάδα του.
Στο 38΄φοβερό σουτ του Χρυσόπουλου θα καταλήξει στο δοκάρι του Παπανικολάου και στη συνέχεια θα απομακρύνουν οι αμυντικοί του ΓΑΣ.

Στο 52΄ο Ποσειδώνας θα ανοίξει το σκορ, με τον Χρυσόπουλο που θα εκμεταλλευτεί το ριμπάουντ από το πλασέ του Κυρτέγου στο δοκάρι μετά από σέντρα του Κατσαρού.
Στο 64΄ ο Ναρίνογλου σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή, για να περάσει η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γκεβρέκη.

Δυο καλά σουτ για κάθε ομάδα στο 71΄και το 73΄με τον Μαργαρίτη αρχικά να σουτάρει και να μπλοκάρει ο Γκεβρέκης και στη συνέχεια ο Γκανάβας με το σουτ που επιχείρησε να περνάει ψηλά άουτ.

Στο 85΄ο Γκανάβας σούταρε απο καλό σημείο άουτ και με δυο γκολ που πέτυχε ο Καλαμπάκας σε ισάριθμες φάσεις πρίν το τέλος της αναμέτρησης διαμορφώθηκε το τελικό 0-3.
Διαιτητής ο Ασλανίδης με βοηθούς τους Ζέρβα και Σαλτσίδη

Οι συνθέσεις:


ΓΑΣ Σβορώνου (Σωτήρης Ζιώγας): Παπανικολάου, Τσιτλακίδης, Βούλγαρης, Σκαμπαρδώνης, Καστανάρας, Μοσχολούρης, Παπαδόπουλος (55΄Καταχιώτης), Ναρίνογλου (70΄ Δεληγιάννης), Μυστρίδης, Κατσάρας (46΄Μαργαρίτης).


Ποσειδώνας Π.Π.Π. (Παναγιώτης Παρασίδης): Γκεβρέκης, Γκουδάρας, (68΄Σδούγκας), Τροΐρης, Αποστολίδης, Κατσαρός, Οικονόμου, Παυλίδης, Χρυσόπουλος (75΄Τσικαδέρης), Γκανάβας, Κυρτέγος, Καλαμπάκας (89΄Γαλάνης)
2012 - 2016 NTAS_FANS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου