Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Ταύρος Ελάφου-ΠΑΟ Κ. Μηλιάς 2-0 Στην εξάδα οι γηπεδούχοι! (ΡΕΠΟΡΤΑΖ)


Εύκολα πήρε το τρίποντο ο Ταύρος Ελάφου καθώς επικράτησε στην αρένα του με σκορ 2-0 επί του Π.Α.Ο.Κ. Μηλιάς, σε ένα παιχνίδι όπου είχε την εδαφική υπεροχή και ήταν ανώτερος.






Πλέον, ο Ταύρος του Σωτήρη Παπαγιαννόπουλου μετά το πέρας της 11ης αγωνιστικής της Β΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, σκαρφάλωσε με τη νίκη του στην 6η θέση της κατάταξης με 17 βαθμούς μπαίνοντας για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν στη ζώνη των μπαράζ ανόδου και φιλοδοξεί για τη συνέχεια.


Ο Π.Α.Ο.Κ. Μηλιάς που έχει στόχο τη σωτηρία, θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα ώστε να μην έχει προβλήματα κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από την επόμενη αγωνιστική.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Δυνατά μπήκαν οι γηπεδούχοι στον αγωνιστικό χώρο και χωρίς να πιεστούν ιδιαίτερα προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 1-0.
Με την είσοδο του Βελώνη στην επανάληψη πέτυχαν σχετικά γρήγορα το 2-0 και με την εμπειρία τους στα εναπομείναντα 25 λεπτά, έκαναν σωστή διαχείριση του παιχνιδιού, παίρνοντας εύκολα τη νίκη .
Στο 16΄μακρινπο σουτ φάουλ του Παπαγιαννόπουλου η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.
Στο 25΄ εκτέλεση φάουλ του Γ. Γκουτζιάνα από δεξιά, κεφαλιά του Γεωργαντά από το δεύτερο δοκάρι, έδιωξε σε κόρνερ ο Ν. Τζήκας.
Στο 26΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σωτήρη Παπαγιανόπουλου έξω από τη γωνία της περιοχής, η μπάλα στα δίχτυα 1-0.
Στο 48΄ διαγώνιο σουτ του Γ. Γκουτζιάνα, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.
Στο 61΄ γυριστό σουτ του Βελώνη έξω από την περιοχή, η μπάλα μόλις άουτ.
Στο 65΄ο Χρήστος Βελώνης με σουτ πλασέ από θέση βολής, έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει πρώτο στο κάθετο δοκάρι και να καταλήξει στα δίχτυα του Ν. Τζήκα γράφοντας το τελικό 2-0.
Στο 88΄ πλασέ του Ελ. Γκόλια, η μπάλα πέρασε άουτ.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Φώτη Πολυχρόνη με βοηθού στους κ.κ. Βασιλειάδη – Μερτζεμέκη.


ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ (Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος)
Σαλκάμης, Γ.Μποστανίτης, Κ. Γκουτζιάνας (46΄Κωστίδης), Παπαγιαννόπουλος, . Μποστανίτης, Γεωργαντάς, Κόλτσης, Πασχόπουλος, Χ. Μποστανίτης, Γεωργαντάς, Κόλτσης, Πασχόπουλος, Γ. Γκουτζιάνας, Κουτσιαρής (89΄Φεράτι), Σιαμπάνης (53΄Βελώνης).



Π.Α.Ο. Κ.ΜΗΛΙΑΣ ( Βαλάντης Γιαγκόζογλου)
Ν. Τζήκας, Δ. Τζήκας (73΄Α. Τζήκας), Χήρας, Αργύρης, Χανδόλιας, Πατσιοδήμος, Ευάγγ. Ηκόλιςα (46΄Δ. Παπαγιάννης), Ζάχος, Αδάμος, Ελ. Γκόλιας, Σ. Τζήκας (46΄Ζαφειρόπουλος).

Γρηγόρης Τσαπράνης


2012 - 2016 NTAS_FANS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου