Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Μακεδόνες-Νέος Παμβρυακός 3-3 Η λασπομαχία της Ρητίνης έληξε χωρίς νικητή


  Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο με πολύ λάσπη οι  ομάδες δεν μπόρεσαν να παίξουν ποδόσφαιρο, παρόλα αυτά όμως έγινε ένα παιχνίδι το οποίο έκρυβε μεγάλες συγκινήσεις και πολλά γκολ. 




  Οι Μακεδόνες μπήκαν από νωρίς μπροστά στο σκορ με τον ΤΖΙΜΙΚΑ μόλις στο 2ο λεπτό.
Στο 42ο λεπτό ο Παμβρυακός ισοφάρισε με γκολ του ΔΑΛΑΚΑ και έτσι έληξε το πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Μακεδόνες μπήκαν δυνατά και με δύο γρήγορα γκολ, στο 54ο λεπτό ο ΣΙΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ και στο 65ο λεπτό ο ΚΑΡΓΙΩΤΗΣ Γ., προηγήθηκαν 3-1.
Μόλις στο 67ο λεπτό ο Παμβρυακός κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 3-2 έπειτα από αυτογκόλ των Μακεδόνων.

Στα επόμενα λεπτά η παίχτες του Παμβρυακού πίεσαν για την ισοφάριση, με τους Μακεδόνες να χάνουν κλασικές ευκαιρίες για να πετύχουν και άλλο γκολ.
Στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του αγώνα ο Παμβρυακός πάλι με τον ΔΑΛΑΚΑ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3, κατακτώντας έτσι τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.

















Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ: ΚΟΥΤΛΟΥΜΠΑΣΗΣ Β., ΚΟΥΤΛΟΥΜΠΑΣΗΣ Κ., ΒΕΛΙΤΣΙΑΝΟΣ, ΚΑΡΓΙΩΤΗΣ Δ. (55΄ ΚΟΥΤΛΟΥΜΠΑΣΗΣ Π.) , ΚΑΡΓΙΩΤΗΣ Γ., ΚΩΣΤΙΚΙΔΗΣ, ΤΖΙΜΙΚΑΣ, ΚΟΥΤΛΟΥΜΠΑΣΗΣ Π., ΜΑΚΡΗΣ (70΄ ΜΠΙΤΟΠΟΥΛΟΣ), ΣΙΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ( 80΄ ΚΟΥΤΛΟΥΜΠΑΣΗΣ Θ.)


ΝΕΟΣ ΠΑΜΒΡΥΑΚΟΣ: ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ, ΤΑΚΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΟΥΒΑΡΗΣ, ΒΑΡΜΑΖΗΣ, ΒΑΙΝΑΣ, ΣΤΡΑΒΟΓΙΑΝΝΗΣ Κ. (65΄ ΜΕΛΛΙΟΣ) , ΣΤΡΑΒΟΓΙΑΝΝΗΣ Ν., ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ (90 ΠΙΤΣΙΑΣ), ΔΑΛΑΚΑΣ, ΣΙΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ (80΄ ΤΣΑΤΣΟΣ). 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου