Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Αετός Καρυών-Μακεδόνες Πιερίων 0-1 Πραγματικό ντέρμπι




Οι Μακεδόνες Πιερίων κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο στην αναμέτρηση πλέι-οφ για την άνοδο στην Β΄κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας, με αντίπαλο τον μαχητικό Αετό Καρυών. Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε ένα πραγματικό ντέρμπι ανάμεσα στις δυο ομάδες
με τους φιλοξενούμενους να έχουν αρχικά τις ευκαιρίες να πάρουν με μεγαλύτερη ευκολία τους βαθμούς της νίκης αλλά και τους γηπεδούχους να αποδεικνύονται στο δεύτερο μέρος "σκληρό καρύδι" και με παίκτη λιγότερο να παίζουνε στα ίσια τους Μακεδόνες ψάχνοντας μέχρι τέλους την ισοφάριση.


Χωρίς τις πολλές μεγάλες φάσεις αρχικά το παιχνίδι  στο γήπεδο της Κ. Μηλιάς .
Παρόλα αυτά οι δυο ομάδες  πλησίασαν κοντά στις αντίπαλες εστίες και οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ κάνοντας νωρίς το 1-0 με γκολ του Ξενόπουλου στο 11ο λεπτό.


Σε αυτό το χρονικό διάστημα επικράτησαν οι δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου με τις δυο ομάδες να βρίσκουν διαδρόμους προς τις αντίπαλες περιοχές αλλά και τους τερματοφύλακες να σταματούν τις τελικές τους προσπάθειες.

Έτσι έμεινε το 0-1 στο ημίχρονο με τις δυο ομάδες να μπαίνουν με το σκορ αυτό στα αποδυτήρια.Στο ξεκίνημα του 2ου μέρους οι γηπεδούχοι βγήκαν ψηλά και πίεσαν για την ισοφάριση. Τα κερδισμένα φάουλ γύρω από την περιοχή του Κουτλουμπάση δημιούργησαν κάποιες προϋποθέσεις για γκολ, οι οποίες όμως στα πρώτα 15 λεπτά δεν καρποφόρησαν.

Στο 77΄ο Πατσιογιάννης ανέτρεψε τον Ελεζί έξω από την περιοχή του Πατσιοδήμου και δέχθηκε την 2η κίτρινη κάρτα του διαιτητή της αναμέτρησης με τους γηπεδούχους να μένουν με παίκτη λιγότερο και στην αμέσως επόμενη φάση σε σέντρα από δεξιά ο αμαρκάριστος Τσινίκος δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κουτλουμπάση.
Στο 85΄καλό δυνατό σουτ  του Ζάχου βρήκε σε πόδι αμυντικού των Μακεδόνων και κατέληξε κόρνερ και στο 88΄Κουτλουμπάσης πλάσαρε στην κενή εστία για να απομακρύνει ο Παπανικολάου επάνω στη γραμμή της εστίας του τερματοφύλακα της ομάδας του.

Η διαιτητική τριπλέτα: Ατματζίδης, Σαββίδης, Γερμανός.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Αετός Καρυών: Πατσιοδήμος, Χήρας, Πατσιογιάννης, Αργύρης, Τσινίκος, Πατσιοδήμος Γ.(46΄ΑδάμοςΚ.), Ζάχος, Βακάρος (72΄Χήρας Πάρ.), Γκρίνιας (λ.τ. 10΄Πατσιοδήμος Βαγ.), Κουτλουμπάσης, Αδάμος.

Μακεδόνες Πιερίων: Κουτλουμπάσης Δ., Κουτλουμπάσης Κ., Βελιτσιάνος, Παπανικολάου, Καργιώτης, Τσιανάκας, Ελεζί, Ξενόπουλος, Σοφιανίδης (88΄Σαλασίδης), Καρατζάς (70΄Γκουτζιλίκας), Θωμά (82΄ Μακρής). 

πηγή : pieriasport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου