Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Πήρε Αγγελάκη Δημητρη ο Εθνικός Κατερίνης. Ξεκινάει την Τετάρτη


Συνεχίζει τις σημαντικές προσθήκες που θα ενισχύσουν την ομάδα του Μπάμπη Μουστακίδη ο Εθνικός Κατερίνης. Ο Δημήτρης Αγγελάκης θα βελτιώσει την επιθετική γραμμή του συλλόγου στην οποία θέλει ο έμπειρος τεχνικός να δώσει περισσότερο δύναμη και ευχέρεια στα τελειώματα των φάσεων που δημιουργεί.

Ο Δημήτρης Αγγελάκης έχει ξεκινήσει από τον ΠΑΟ Κ. Μηλιάς και στη συνέχεια αγωνίσθηκε σε Βατανιακό, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και Άρη Κοκκινοπλιτών από τον οποίο και αποκτήθηκε.


«Είναι προσωπική μου επιλογή  ο  παίκτης που έρχεται στον Εθνικό» 

είπε ο Μπάμπης Μουστακίδης.
Και συνέχισε:

«Γνωρίζω πολύ καλά το τι μπορεί να προσφέρει γι αυτό και ζήτησα από τη διοίκηση να αποκτηθεί. Ο Δημήτρης έχει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά τα οποία μου αρέσουν σε έναν επιθετικό ποδοσφαιριστή.
Ξέρει μπάλα, είναι πολύ δυνατός στην αντίπαλη περιοχή και συνάμα γρήγορος στις αποφάσεις του. Είμαι σίγουρος ότι και ο ίδιος αναζητά μια ολική επαναφορά στο ποδόσφαιρο αφού η στρατιωτική θητεία φρέναρε τις επιδόσεις και τις φιλοδοξίες του και πιστεύω ότι ο φετινός Εθνικός είναι η ομάδα που μπορεί να του δώσει αυτό που θέλει.

Δηλαδή την επανεκκίνηση στους υψηλούς ποδοσφαιρικούς του στόχους.

Σε αυτό τον τομέα, στην επίθεση δηλαδή πιστεύω ότι θέλουμε ενίσχυση και θα κινηθούμε στην απόκτηση δυο ακόμη επιθετικών παικτών που ουσιαστικά με αυτούς θα κλείσει το ρόστερ για φέτος.

Από εκεί και πέρα στην άμυνα θα δώσουμε και πάλι ευκαιρίες στα νέα παιδιά απο τα οποία θα ζητήσουμε τη δύναμη, τα τρεξίματα και την διάθεση για διάκριση».

Αύριο θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Εθνικού και την Τετάρτη στις 6.30 το απόγευμα θα ξεκινήσει η προετοιμασία εν όψη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου