Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Durex ώρα της Γης: Σβήστε τα φώτα και ανάψτε τον/την σύντροφό σας!


- Μήπως η τεχνολογία μας “απενεργοποιεί”;

Durex ώρα της Γης: Σβήστε τα φώτα και ανάψτε τον/την σύντροφό σας!
Μπορεί η τεχνολογία και τα gadgets που σχεδιάστηκαν για να φέρουν τον κόσμο πιο κοντά να είναι και ο λόγος που τα σύγχρονα ζευγάρια έχουν απομακρυνθεί μεταξύ τους; Τα σημερινά ζευγάρια αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στα gadgets τους απ΄ ότι ο ένας στον άλλο. Μήπως, τελικά, τα gadgets στέκονται εμπόδιο στις σχέσεις και είναι η αιτία που η οι άνθρωποι στις μέρες μας κάνουν 20% λιγότερο sex σε σχέση με το 2000*;
Το 20% των Αμερικανών, ηλικίας 18-34 (ετών), δηλώνει ότι έχει χρησιμοποιήσει το smartphone του κατά τη διάρκεια του sex (Harris Interactive), ενώ οι χρήστες του Twitter έχουν κατά μέσο όρο σχέσεις μικρότερης διάρκειας συγκριτικά με όσους δεν έχουν λογαριασμό στο Twitter (OK Cupid)

Σύμφωνα με ένα πρόσφατο γκάλοπ της Durex σχετικά με τη σεξουαλική ζωή των Βρετανών, αποκαλύπτονται σοκαριστικά στατιστικά: 12% των Βρετανών έχει απαντήσει σε κλίση στο κινητό κατά τη διάρκεια του σεξ, ένας στους δέκα έχει διαβάσει μήνυμα στο κινητό και πάνω από το 5% των συμμετεχόντων τσέκαρε το facebook ενώ έκανε σεξ.
Η Durex πιστεύει ότι τίποτα δεν θα πρέπει να μας εμποδίζει από το να κάνουμε καλό σεξ, αλλά η εμμονή μας με τα τηλέφωνα, τα laptops, τα tablets και την τηλεόραση μας απομακρύνει. Γι’ αυτό απενεργοποιήστε τα πάντα και αποσυνδεθείτε. Η Ώρα της Γης μας δίνει την ευκαιρία να δραπετεύσουμε από την οθόνη, να αγκαλιαστούμε στο σκοτάδι και να έρθουμε πιο κοντά.
Στις 29 Μαρτίου δεν κλείνουμε απλώς τα φώτα. Απενεργοποιούμε όλες τις συσκευές μας και με αφορμή την ημέρα, παρατάμε τα laptop και τα τηλέφωνά μας και αφιερώνουμε χρόνο στην αγάπη και τον έρωτα. Απολαύστε μια ώρα στο σκοτάδι και ελάτε κοντά σε αυτόν που αγαπάτε.
Σβήστε τα φώτα και ανάψετε τον σύντροφό σας.
Η Ukonwa Ojo, Global Brand Equity Marketing leader της Durex δήλωσε: «Η Ώρα της Γης δίνει στα ζευγάρια την ευκαιρία να σβήσουν τα πάντα για μια ώρα και να ασχοληθούν μόνο με τον σύντροφό τους. Τι καλύτερο μπορεί να κάνει κανείς στο σκοτάδι το οποίο και εξοικονομεί και παράγει ενέργεια»;
Με στόχο να σας παροτρύνει να συμμετέχετε σε αυτήν την πρωτοβουλία, η Durex ετοίμασε και παρουσιάζει μια ταινία μικρού μήκους, η οποία καταγράφει τις ιστορίες αρκετών ζευγαριών που - όπως και οι περισσότεροι από εμάς, έχουν παρασυρθεί από την τεχνολογία. Η ταινία θα είναι διαθέσιμη από τις 19 Μαρτίου, στο YouTube.

Η Ώρα της Γης είναι στις 29, Μαρτίου, 2014  μεταξύ 8:30-9:30 μ.μ. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου