Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΜΑΚΕ∆ΟΝΕΣ ΠΙΕΡΙΩΝ - Α.Ο. ΣΚΟΤΙΝΑΣ 2-2




ΜΑΚΕ∆ΟΝΕΣ ΠΙΕΡΙΩΝ - Α.Ο. ΣΚΟΤΙΝΑΣ  2-2

ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ 
Στο γήπεδο της Ρητίνης 
οι φίλαθλοι των ομάδων έμειναν ευχαριστημενη με το ντέρμπι του 2ο ομίλου της Γ΄ΕΠΣ Πιερίας που τα είχε όλα.

Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι μετά απο αρκετή πίεση  βρήκαν σε αδρανεια την άμυνα τον Μακεδόνων και στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης ο Κουτσιβος βρέθηκε σε θέσει τε τα τετ και με όμορφο πλάσε έκανε το 0-1.
Οι γηπεδούχοι ώμος δεν άργησαν να αντιδράσουν και στο 25ο λεπτό ανατράπηκε ο Κουτλουμπασης μέσα στην μεγάλη περιοχή κερδίζοντας  πέναλτι την εκτέλεση ανελαβε ο Σασιοπουλος και έφερε το παιχνίδι στα ίσια.
Με την άναρχη του δεύτερου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι φάνηκαν ότι ήθελαν το παιχνίδι και η ύστερα από πολλές χαμένες ευκαιριες στο 62ο λεπτό o Μακρής με εύκολο τρόπο βρέθηκε σε θέση τε τα τετ ανατράπηκε από τον τερματοφυλακα Κουμουτζι που είχε πέραση αλλαγή και ο διαιτητης εδειξε την άσπρη βούλα και την κόκκινη κάρτα στον παίχτη της Σκοτινας. Με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Κουτλουμπασης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Όμως οι παίχτες της Σκοτινας δεν το έβαλαν κάτω και με λιγοτερο παίχτη πίεσαν μέχρι το τελευταίο λεπτό και στο 92ο λεπτό από την εκτέλεση κόρνερ  ο παίχτης τον Μακεδόνων Κουτλουμπασης εκανε χέρι μέσα στην περιοχή και για τρίτη φορά ο διαιτητης σφυριξε πέναλτι και εδειξε την κόκκινη κάρτα. Την εκτέλεση ανέλαβε Κουτσιβος και έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Οι δυο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για την συνεχεία του πρωταθληματος,


Οι συνθέσεις των ομάδων
ΜΑΚΕ∆ΟΝΕΣ ΠΙΕΡΙΩΝ
Κουτλουμπασης Γ. Κουτλουμπασης Κ. Βελιτσιανος Τσιανακας Κ. (65' Κραγιοπουλος) Βαινας Κοκορας Σιασιοπουλος Κουτλουμπασης Π.(83' Ρουμπακιας) Κουτλουμπασης Π. Τσιανακας Ι. Δαλλας (46' Μακρης) 

Α.Ο. ΣΚΟΤΙΝΑΣ
Κωστοπουλος (46' Κουμοτρτζης) Τσαρουχας Στυλος (50' Γερομιχαλος) Γκαρας Κουτσιβος Θ.(75' Καλαμαρας) Κουτσιβος Δ. Μπακαλης Μητσιος Κουτσιβος Ν. Κουτσιβος Π. Γκαρας

Ρεπορτάζ
 Ντασιοπουλος Κωστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου