Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

O μοναδικός Michael Jordan έγινε 50 ετών


O μοναδικός Michael Jordan έγινε 50 ετώνΠολλοί υποστηρίζουν και όχι άδικα ότι ήταν ο καλύτερος αθλητής  μπάσκετ στην ιστορία του NBA. Ο MJ κέρδισε έξι πρωταθλήματα ΝΒΑ σε όλη την λαμπρή καριέρα του έχοντας μια αστείρευτη θέληση  σε συνδυασμό με το  απίστευτο ταλέντο του στο γήπεδο τον έκαναν  μια ασταμάτητη δύναμη.
 Ο Larry Bird και ο Magic Johnson έδωσαν την ώθηση στο NBA μετατρέπωντας το ,στο  πλέον συναρπαστικό πρωτάθλημα στον κόσμο. Ο ερχομός του Michael Jordan και το ‘’διαστημικό'' του παιχνίδι έστειλαν το NBA στην κορυφή της δημοτικόητας σχεδόν σε όλο τον πλανήτη.
Μαζί με τους 6 τίτλους του, ο Jordan,κατάφερε και μερικά απίστευτα προσωπικά  ρεκόρ στην καριέρα του, συμπεριλαμβανομένων των  37 πόντων μέσο όρο ανά παιχνίδι κατά τη διάρκεια μιας σεζόν, ένα καταπληκτικό ρεκόρ δέκα triple-double  σε έντεκα παιχνίδια και πολλά άλλα.
Θα υπάρξει ποτέ άλλος Μάικλ Τζόρνταν; Μερικοί λένε ότι ο Kobe Bryant και ο Lebron James μπορεί να είναι άξιοι να είναι οι κληρονόμοι του,αλλά μέχρι τώρα είναι αρκετά σαφές ότι MJ παραμένει ως ο μεγαλύτερος επαγγελματίας αθλητλης  μπάσκετ όλων των εποχών. Έπαιρνε  ριμπάουντ,  σκόραρε , κάρφωνε τα έκανε όλα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου