Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Γκολ που μπαίνει μία στις χίλιες (video)






Το γύρο του -ηλεκτρονικού- κόσμου κάνει ένα βίντεο , που δείχνει έναν 13χρονο να σκοράρει ένα πανέμορφο γκολ σε πρωτάθλημα στο Μεξικό.

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Οι νόμοι περί γκαντεμιάς


1. Ο νόμος του τηλεφώνου:
Όταν καλείς, λάθος αριθμό ποτέ δεν είναι απασχολημένο!!!

Δείτε το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Αμερικής


Το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Αμερικής (1)Καταλαμβάνοντας μια έκταση μεγαλύτερη από 450.000 τμ στην οποία βρίσκονται 520 καταστήματα, 50 εστιατόρια & μπαρ και 25 διαφορετικά θεματικά πάρκα, το «Mall of America» στη Μινεσότα κερδίζει επάξια τον τίτλο του μεγαλύτερου Mall της Αμερικής…

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Οι πιο όμορφες παραλίες της Ελλάδας

Είναι φορές που ατενίζοντας τον ορίζοντα, οι σκέψεις και τα συναισθήματα ξεχειλίζουν τον νου, τις αισθήσεις, τη φαντασία. Γεννιούνται ελπίδες, έρχονται μνήμες, λαχτάρα, προσμονή. Με άμμο ή βότσαλο, μοναχικές ή πολυσύχναστες, oι παραλίες της χώρας μας αποκαλύπτουν τις χάρες τους.

Λευκάδα – Παραλία Πόρτο Κατσίκι

Το Πόρτο Κατσίκι βρίσκεται νοτιοδυτικά του νησιού της Λευκάδας. Αυτή η μαγευτικη παραλία ειναι προσεγγίσιμη κατεβαίνοντας 347 σκαλοπάτια στην πλαγιά του βουνού. Τα νερά της ειναι πεντακάθαρα, καταγάλανα και κρυστάλλινα. Τα ηλιοβασιλέματα στο Πόρτο Κάτσικι είναι ονειρικά.

Κλοπή στο κατάστημα Chillbox Κατερίνης! Δείτε το video!

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου και ώρα 17:30 το απόγευμα, η δράστης εισήλθε στο κατάστημα Chillbox στο κέντρο της Κατερίνης και αφαίρεσε «άγνωστο» χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή!

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Γ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: Αποτελέσματα 2ης-Βαθμολογία-Επόμενη 3η αγωνιστική


10 + 1 funky θεωρίες συνομωσίας

Οκ. Η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας είναι αρκετά περίεργη από μόνη της. Οι φάτσες τους μοιάζουν σαν να έχουν πρόγονο το άλογο και κάθε ενασχόληση μαζί τους είναι στην πραγματικότητα βαρετή. Τι γίνεται όμως αν στην πραγματικότητα είναι εξωγήινα ερπετά από άλλο πλανήτη με σκοπό να καταλάβουν τη γη; Τότε το πράγμα αποκτά ενδιαφέρον.

30 φωτογραφίες που είναι αδύνατο να εξηγήσεις!

1Κάθε μέρα
σερφάροντας στο διαδίκτυο πέφτουμε πάνω σε φωτογραφίες που όσο και να προσπαθήσουμε, είναι αδύνατον να τις εξηγήσουμε. Για παράδειγμα.. Δείτε αυτή τη φωτογραφία και αναρωτηθείτε: Είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που δεν γνωρίζουν ότι ρεύμα και νερό είναι θανατηφόρος συνδυασμός; Ανεξήγητο!